Handelsbetingelser

 


Generelle oplysninger

Bigbullies ApS

Industrivej Nord 24

7490 Aulum

Danmark

Tlf  26 70 14 11      CVR   31940281   Mail  info@bigbullies.dk  Kontonr 9686 0002270323

 

Bestilling

Det er altid muligt at du bestille varer via vores hjemmeside, vælg det ønskede produkt og klik på "put i kurv ", vil du se indholdet af kurven, så klik på kurven i øverste højre hjørne. Søger du en vare der ikke findes på siden, er du  mere end velkommen til at kontakte os.

 

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse via e-mail. Når Bigbullies afsender din pakke, modtager du en e-mail om, at varen er afsendt, samt et Track and Trace nummer, så du kan følge din pakke på GLS's hjemmeside

 

Service

Hos Bigbullies  garanterer vi for, at du altid vil få den bedste behandling, når du handler hos os. Vi ønsker kun tilfredse kunder. Der fremsender aldrig e-mails med tilbud om produkter, som kunderne ikke har vist interesse for eller tilmeldt sig via et nyhedsbrev eller lignende. Alle oplysninger vi får om vore kunder vil blive behandlet fortroligt. Det er altid muligt at kontakt med os via alm. post, e-mail info@bigbullies.dk eller telefon 26 70 14 11 . Vi vender altid tilbage så hurtigt, det er muligt.

Betaling

På www.bigbullies.dk kan betaling ske via betalingskort, mobilepay Viabill
Du kan betale med  følgende kort : Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort på www.bigbullies.dk

 

Når du betaler med betalingskort, sikres du automatisk mod misbrug. Der er nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Derfor  er du bedre faktisk bedere sikret end i den fysiske verden, hvor man har en selvrisiko på 1.200 kr. når et  dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), det er kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.bigbullies.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 ViaBill, Køb nu, betal når du vil
ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb hos Viabill beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling. Bemærk, der tilkommer et gebyr på 49,- kr. om måneden, såfremt du allerede er kunde hos Viabill

Yderligere information omkring Viabill betaling og gebyrer findes på følgende link: www.viabill.dk

Alle priser på websitet er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Priserne er dagspriser.

Hvis varerne leveres til Grønland, Færøerne eller et ikke-EU land, skal du ikke betale dansk moms af købet. Vær opmærksom på, at du kan blive opkrævet for told og moms af de lokale toldmyndigheder i forbindelse med udlevering af pakken.

 

 

Levering
Normal forsendelse: leveres 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget ordren.

Alle graverede hundetegn sendes Fragt frit direkte fra gravøren med Postnord uanset valgt leveringsform, for at reducere leveringstiden forventet leveringstid 3-8 hverdage.

Hos Bigbullies.dk  lagerfører vi 99% af alle de varer, du finder i webshoppen. Det kan det forekomme, at enkelte varer er udsolgte så fald vil vi kontakte dig og aftale ny leveringstid eller vi finder evt sammen en anden varer der til dig   OBS! Ordren sendes samlet, når den er komplet, med mindre andet er aftalt.

Bigbullies prøver så vidt muligt at tage hensyn til miljøet, vi forsøger altid at genbruge al den emballage, vi modtager fra vores leverandører o. lign.

 

 

Fragt

 

Fragtpriser Danmark
Ved køb over kr. 499,- er fragten gratis med GLS til GLS pakkeshop.

GLS Pakkeshop kr. 35,- Gratis forsendelse ved køb over kr. 499,-
Erhvervs Pakke kr. 39,- Gratis forsendelse ved køb over kr. 499,-
GLS (med omdeling) kr. 49,-

GLS pakke shop: Med GLS Pakkeshop ksn du frit vælge, i hvilken Pakke Shop du ønsker at hente din pakke  -  Vælg mellem 600 afhentningssteder med lange åbningstider – ofte frem til kl. 22.00.
Når pakken er klar til afhentning i den valgte Pakke Shop, modtager du en mail/sms.

Du finder Pakke Shops i butikker over hele landet -  Du skal medbringe pakkenr. og gyldig ID, når du henter pakken.

GLS Erhverv: Få sendt pakken til dit arbejde eller anden erhvervsadresse - . Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

GLS med omdeling: Levering til Privatadresse, GLS stiller IKKE pakken - Du SKAL være hjemme. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, kan pakken afhentes på nærmeste GLS Pakkeshop. 

GLS Depositservice - Pakken stilles på din privatadresse, ved bestilling skal du præcisere præcis hvor GLS må stille pakken, husk du vælger denne form for levering, sker det på eget ansvar.
 

  • GLS Pakkeshop33,00DKK
  • GLS med omdeling 49,00DKK
  • GLS levering til arbejdsplads 37,00DKK
  • Afhentning ved Bigbullies.dk i Aulum 0,00DKK
  • ved pakker over 20 kg beregnes et volume tillæg
  • priser gælder for varer leveret i Danmark

 

 

Fortrydelsesret

 

www.bigbullies.dk yder 30 dages fuld fortrydelsesret, Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;
1) har modtaget din vare
2) hundetegn med indgravering kan ikke byttes eller returneres.

vi skal inden 30 dage fra modtagelse have meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives på mail info@bigbullies.dk

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: varer der er bestilt hjem specielt til dig efter dine specifikationer F.eks. graverede hundetegn, varer der må antages at blive forringet eller hurtigt forældet

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Manglende originalemballage kan resultere i at, at varen ikke kan anses for at være returneret i væsentlig samme stand og mængde. Husk derfor altid at gemme emballagen, til du er sikker på, at du vil beholde varen. 

Du skal selv betale fragten for at sende varen retur til os.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du altid vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen  i kassen sammen med dine varer. så vi kan tilbageføre beløbet for dine returvarer. Når du gør brug af fortrydelsesretten skal du selv betale portoen for at sende varen retur.  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved bytte/reklamation/fortrydelsesret sendes varen til

Bigbullies.dk

Industrivej Nord 24

7490 Aulum

 

 

Bytte
Ønsker du at bytte produktet til en anden størrelse eller til et helt andet produkt, bedes du skrive dette tydeligt på en seddel. Ordre beskæftigelse bedes altid være vedlagt i pakken sammen med dine returvarer. Ellers kan vi ikke bytte dine varer. Skal du have penge retur, tilbageføres disse via din tidligere kreditkort transaktion. Vi har således ikke brug for dit kontonummer.

Reklamation/ Reklamationsret
Når du handler på www.bigbullies.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, almindelig slitage eller anden skadeforvoldende adfærd. 

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, bigbullies.dk har stillet dig i udsigt. Der skal reklameres indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten løber fra modtagelse af varen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
 

Varerne skal så vidt muligt sendes tilbage i original emballage med hængemærker etc. og uden hundehår og savl.Varen bedes sendes tilbage  i forsvarlig emballage. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

 

Ved bytte/reklamation/fortrydelsesret sendes varen til:

 

Bigbullies.dk

Industrivej Nord 24

7490 Aulum

 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Bigbullies ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på wwwbigbullies.dk er Helle Jensen.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@bigbullies.dk.  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@bigbullies.dk att Helle Jensen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18-02-2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)