Om os

Bigbullies.dk er ikke et nyt firma.
Vi har gennem de sidste 12 år solgt hundeudstyr og vejledt vore kunder efter bedste evne.

Bigbullies er en familie virksomhed, som i år 2009 blev startet af mor og datter, som begge har stor passion for hunde og udstyr til hunde. Siden har virksomheden udviklet sig og har den dag i dag et af Danmarks største udvalg af udstyr til hunde.

I 2019 valgte vi at lukke vores fysiske butik, for at fokusere 100 % på vores elskede webshop. Det var et svært valg, men vi har lært så utroligt meget om råd og vejledning ved at have haft en fysisk butik.
Det er jo nemmere at hjælpe folk, når du kan se hunden med dækkenet på foran dig. Men fordi vi har hjulpet så mange forskellige hunde og deres ejere, med at finde de rigtige størrelser, så er vi blevet rigtig dygtige til at sætte os ind i vores kundens behov, og vi kan ret hurtigt vejlede og finde den helt rigtige størrelse til hunden også over vores webshop.

Hos os er service i højsædet! Det betyder meget for os at vores kunder føler at de får den vejledning, de har brug for. Vi er rigtig stolte af at kunne fremvise en Trustpilot, hvor næsten 1200 anmeldelser giver os 4,6 stjerner. Det betyder meget for os at vores kunder kommer med respons på deres oplevelse af vores webshop, da vi lærer meget af deres input og bruger det til, at udvikle vores kompetencer, produkter og service.

Vi udvælger nøje vores sortiment, da det betyder meget for os, at have et bredt udvalg af produkter i en god kvalitet og samtidig til gode priser.